DOLAR 32,6024 0.38%
EURO 34,7724 0.06%
ALTIN 2.496,990,53
BITCOIN 20185971,52%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

..
TOPLUMDA SEÇİM HEYECANI YOK

TOPLUMDA SEÇİM HEYECANI YOK

ABONE OL
28 Temmuz 2019 14:28
TOPLUMDA SEÇİM HEYECANI YOK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beş ay sonra yapılacak yerel seçimler için toplumda bir heyecan yok. Anlaşılan yakın tarihlerde birçok seçimin yapılması, halkı seçim havasından uzaklaştırdı. Oysa her seçimde en az yüzde seksenlere varan katılım sağlandı.

Partilerdeki ittifak girişimi seçmeni n kararına yansımış değil. Bazı partilerde başlayan aday adayı açıklaması, seçime doğru atılan ilk adımlar olmalı. Bazı adaylar genel merkezin kendilerine verecekleri sinyali beklerken, diğer aday adaylar ise bu işin ciddi bir çalışma gerektiğine inanıyorlar. Aday adayının birikimi, çevre ile iletişimi ve genel merkezin uygun görmesi ile zorlu bir yolda yürüdükleri bir gerçek.

Her şeyden önce bütün seçmenler tarafından kabul görmeleri çok önemli. Yıpranan ve icraatları ile eleştiri toplayan aday adaylarının genel merkezde kabul görmesi olanaksız görülüyor.

Diğer bir konu ise aday adayları için parti içi memnuniyet, genel başkan ve genel merkezin bakış açısı çok önemli. Genel merkez ve Genel başkanın sırtında hiç bir adaylık gerçekleştirilmeyecek denildi.

Toplumun her kesiminin en önemli beklentisi, sevilen, kişilikli, adil ve bölgenin yararına uygulanabilir projeleri olan adayların seçilmesidir. Bölge dokusuna aykırı icraatları olan, bulunduğu yöreye zarar verip, zaman kaybettiren başkan adayları toplumda kabul görmez.

Yaşamakta olduğumuz bu teknoloji ve bilgi çağı, kalkınmadan başka bir şey gerektirmez. Dileriz her parti aday adayları arasında en iyisini seçerek halkın beklentilerini yerine getirir.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.